Recenze

Zde si můžete přečíst recenze zboží a obchodu, které nám poslali naši zákzaníci. Za tyto recenze jim děkujeme a těšíme se na další spolupráci.
Tým driverstore.cz

 

04.09.2018 Stanislav Rožnovský
CALIFORNIA SCENTS vůně do auta - Anti tabák

Vůně je prima

04.09.2018 Stanislav Rožnovský
Potah na volant Truck 44-46cm, šedo-černý

Výborný

27.06.2018 Daniel Smola
7.0" OWIRO GPS navigace pro kamiony + wifi + kamera + detektor radaru OW780

Kvalitní navigace pro řidiče profíky,rychlá spolehlivá,snad jen by mohla být hlasitější kvůli rádia v autě,což ovžem není žádná překážka jen je třeba sledovat nejen navigaci,ale i značky.Kdybych si měl znovu vybírat jistě bych si vybral stejnou ve stejném obchodě.

27.05.2018 melzik
SPZ jmenovka bílá s logem EU - CZ

Nakup na drive store mohu vsem jen doporučit.. Rychle vyřízení objednavky a doručeni .. A SPZ se jmenem a obrazkem trucku je Perfektní.. za mě naprosta spokojenost a urcitě si odsud budu objednavat i další doplnky . Díky moc .

11.05.2018 Karel
Sluneční clona pro 4.3" a 5" GPS navigace s klipem

Velmi dobrá spolupráce,zboží kvalitní a splnilo můj požadavek a bylo doručeno v domluveném termínu.

26.04.2018 Pavel Berák
Potah na volant Truck 44-46cm, hnědo-černý

Spokojenost

21.04.2018 Josef
7.0" GPS navigace pro kamion, Truck / TIR, DS701T

Funguje velmi dobre

10.04.2018 Slávek
Parkovací kamera s nočním viděním kabel/bezdrát

Vše pracuje jak má, zboží připraveno po objednávce na druhý den,vyzvednutí na prodejně, obsluha příjemná, vstricna

05.04.2018 Řezníček
7.0" OWIRO GPS navigace pro kamiony + wifi + kamera + detektor radaru OW780

Zboží bylo doručeno rychle a v pořádku. Po prvním spuštění pracuje bezvadně. Zatím nemám co bych mohl důležitého vytknout. Akorát mi zde chybí další volby hlasů, jako byl v předchozích systémech Pavel Liška, Český hantec a tak podobně, dále jsou zde pro mé prsty malá okénka písmen na klávesnici při zadávání adres.Starší systém byl v tomto lepší. Doufám, že budou moci v budoucnu dohrát. Navigace pracuje bezvadně Jsem spokojen.

08.03.2018 Libor
Vlaječka - Deutschland

Sehr gut

29.12.2017 Ladislava Uhrova
Záclonky do kamionu – bambulky

Velmi spokojena akorat jeden maly nedostatek u zaclonek nejsou hacky na zaveseni

21.12.2017 Filip Marek
Parkovací set - kamera, 3.5" monitor / bezdrátový přenos, s nočním viděním

Velice děkuji za rychlé doručení a vřele doporučuji.

20.12.2017 Nikola Mikešová
SPZ jmenovka bílá s logem EU - CZ

Skvělé služby, byla jsem maximálně spokojená. Jmenovku jsem objednala večer a za 2 dny jsem ji měla doma. Vypadá krásně, jsem moc spokojená. Je to dárek k Vánocům, tak uvidíme, jak se bude líbit ;).

17.12.2017 Petr štorek
Roztrojka zapalovače s vypínači

Perfektní

14.12.2017 Dagmar Krejčířová
Tričko - VOLVO (různé barvy)

Barva i velikost souhlasí, určitě si i v budoucnu objednám zboží v tomto obchodě.

14.12.2017 Dagmar Krejčířová
Rychlovarná konvice 1l / 24V s podstavcem

Zatím nemohu posoudit, je to vánoční dárek. Prodejce ovšem hodnotím velmi kladně. Mladý pán byl velmi ochotný a milý a věnoval se mi i během polední pauzy. Děkuji.

23.11.2017 Vojtíšková
Kosmetická taška - VOLVO

Taštička je super.. vyřízení a doručení objednávky bylo velice rychlé, můžu doporučit.

22.11.2017 Jana Smolova
SPZ jmenovka červená

Jsem spokojená

20.11.2017 Monika
Taška na dokumenty – koženka

Jsem moc spokojená jak se zbožím. Rychlé dodání perfektní komunikace.

10.11.2017 Jana
SPZ jmenovka modrá

Byl velký problém s českou poštou,ale to neni vaše chyba,jinak cedule je moc pěkná

02.11.2017 Bohumil Bartoš
2,7" TrueCam A6, Full HD

Velmi dobré jednání. Vynikající zboží. Všechno OK.

29.09.2017 Luboš
Světelná tabulka LED 50x7cm

Vse funguje jak má.

29.09.2017 Luboš
Odkládací stolek VOLVO FH od 2013 - celkový

Luxusní věc

16.09.2017 Radovan Herout
16GB micro SDHC karta Kingston

OK, bez komentáře.

16.09.2017 Radovan Herout
7.0" GPS navigace pro kamion, Truck / TIR, DS701T

Funguje bezvadně, jen snad displej je trochu moc necitlivý na dotek. Navigace samotná i dobře informuje o neprůjezdných místech, pokud bych se chtěl nacpat kam nemám. Používám stále, zatím nezklamala. Na vyžádání prodejce ihned zaslal podklady pro aktualizaci map, proces aktualizace byl dobře popsaný a pochopitelný i počítačovým laikem.

06.09.2017 Martin
Potah na volant Truck 47-48cm, hnědo-černý, prošívaný

Super obchod a skvělé kvalitní zboží doporučuju 100%

06.09.2017 Martin
Osvěžovač vzduchu AIR acqua green

Super obchod a skvělé kvalitní zboží doporučuju 100%

06.09.2017 Martin
Osvěžovač vzduchu FRESH BAG - Vanilla

Super obchod a skvělé kvalitní zboží doporučuju 100%

Provozovatel webu, DriverStore, se sídlem Źerotínovo náměstí 17, Přerov, 75002, IČ: 76651509, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies.

Souhlasím