Recenze

Zde si můžete přečíst recenze zboží a obchodu, které nám poslali naši zákzaníci. Za tyto recenze jim děkujeme a těšíme se na další spolupráci.
Tým driverstore.cz

 

03.12.2018 Pospíšilová

navigace také bez problému, jen bych uvítala jednodušší/přehlednější nastavení tras tam a zpět-třeba přehozením šipek. je možné, že než si zvyknu na jiný systém tak se mi to zdá "složité"

04.09.2018 Stanislav Rožnovský

Výborný

21.04.2018 Josef

Funguje velmi dobre

10.04.2018 Slávek

Vše pracuje jak má, zboží připraveno po objednávce na druhý den,vyzvednutí na prodejně, obsluha příjemná, vstricna

05.04.2018 Řezníček

Zboží bylo doručeno rychle a v pořádku. Po prvním spuštění pracuje bezvadně. Zatím nemám co bych mohl důležitého vytknout. Akorát mi zde chybí další volby hlasů, jako byl v předchozích systémech Pavel Liška, Český hantec a tak podobně, dále jsou zde pro mé prsty malá okénka písmen na klávesnici při zadávání adres.Starší systém byl v tomto lepší. Doufám, že budou moci v budoucnu dohrát. Navigace pracuje bezvadně Jsem spokojen.

08.03.2018 Libor
Vlaječka - Germany

Sehr gut

01.03.2018 zdenda

spokojenost

29.12.2017 Ladislava Uhrova
Záclonky do kamionu – bambulky

Velmi spokojena akorat jeden maly nedostatek u zaclonek nejsou hacky na zaveseni

21.12.2017 Filip Marek

Velice děkuji za rychlé doručení a vřele doporučuji.

20.12.2017 Nikola Mikešová
SPZ jmenovka bílá s logem EU - CZ

Skvělé služby, byla jsem maximálně spokojená. Jmenovku jsem objednala večer a za 2 dny jsem ji měla doma. Vypadá krásně, jsem moc spokojená. Je to dárek k Vánocům, tak uvidíme, jak se bude líbit ;).

17.12.2017 Petr štorek
Roztrojka zapalovače s vypínači

Perfektní

14.12.2017 Dagmar Krejčířová
Tričko - VOLVO (různé barvy)

Barva i velikost souhlasí, určitě si i v budoucnu objednám zboží v tomto obchodě.

14.12.2017 Dagmar Krejčířová
Rychlovarná konvice 1l / 24V s podstavcem

Zatím nemohu posoudit, je to vánoční dárek. Prodejce ovšem hodnotím velmi kladně. Mladý pán byl velmi ochotný a milý a věnoval se mi i během polední pauzy. Děkuji.

27.11.2017 Jaroslav Houda

Potřeboval jsem sice stolek menších rozměrů , ale po úpravách jsem se stolkem spokojen. Moc dík.

23.11.2017 Vojtíšková
Kosmetická taška - VOLVO

Taštička je super.. vyřízení a doručení objednávky bylo velice rychlé, můžu doporučit.

22.11.2017 Jana Smolova
SPZ jmenovka červená

Jsem spokojená

20.11.2017 Monika
Taška na dokumenty – koženka

Jsem moc spokojená jak se zbožím. Rychlé dodání perfektní komunikace.

10.11.2017 Jana
SPZ jmenovka modrá

Byl velký problém s českou poštou,ale to neni vaše chyba,jinak cedule je moc pěkná

02.11.2017 Bohumil Bartoš
2,7" TrueCam A6, Full HD

Velmi dobré jednání. Vynikající zboží. Všechno OK.

29.09.2017 Luboš
Světelná tabulka LED 50x7cm

Vse funguje jak má.

29.09.2017 Luboš
Tričko - RENAULT (různé barvy)

Dobrej matroš příjemný triko

29.09.2017 Luboš
odkládací stolek VOLVO FH od 2013 – celkový

Luxusní věc

16.09.2017 Radovan Herout

OK, bez komentáře.

16.09.2017 Radovan Herout

Funguje bezvadně, jen snad displej je trochu moc necitlivý na dotek. Navigace samotná i dobře informuje o neprůjezdných místech, pokud bych se chtěl nacpat kam nemám. Používám stále, zatím nezklamala. Na vyžádání prodejce ihned zaslal podklady pro aktualizaci map, proces aktualizace byl dobře popsaný a pochopitelný i počítačovým laikem.

06.09.2017 Martin

Super obchod a skvělé kvalitní zboží doporučuju 100%

06.09.2017 Martin
Osvěžovač vzduchu AIR acqua green

Super obchod a skvělé kvalitní zboží doporučuju 100%

06.09.2017 Martin
Osvěžovač vzduchu FRESH BAG - Vanilla

Super obchod a skvělé kvalitní zboží doporučuju 100%

07.08.2017 Pavel Malčik

Zboží odpovídá popisu a ke své ceně, je naprosto dostačující.

30.07.2017 Pepe

Při slunečních dnech dobře čitelný displej.

Provozovatel webu, Truck Shop s.r.o., se sídlem B. Vlčka 1429, Lipník nad Bedčvou, 75131, IČ: 28607694, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies.

Souhlasím