Recenze

Zde si můžete přečíst recenze zboží a obchodu, které nám poslali naši zákzaníci. Za tyto recenze jim děkujeme a těšíme se na další spolupráci.
Tým driverstore.cz

 

12.07.2017 Jaroslav
Kanystr na vodu 20l s dolní výpustí

je to dárek,objednávka v ppohodě,rychlé vyřízení,spokojenost

16.06.2017 tomas
Prošívaná koženka - metráž

vše v poho rychlé dodaní doporučuju

29.05.2017 Chlupo

Zboží došlo v pořádku konvice funguje naprosto bez chyby

04.05.2017 Jiří Materna
Šňůrka na mobil MAN

Obchod doporučuji , rychlé jednání i dodání

02.05.2017 Robert

pohodová navi jednoduché ovladani

27.04.2017 Michal Šabacký
Samolepka CZ malá vnější

Jsem spokojen.

25.04.2017 vendys57

S výrobkem jsem zatím spokojený. Ještě jsem ale neměl možnost ho vyzkoušet na moto. V autě fungují všechny běžné funkce perfektně i ty , co jsou navíc a není jich málo. Navigace se mi dokonce spojila se satelitem i v přízemí patrového rodinného domu, což se mi ještě u žádné jiné navigace nestalo. Dále se mi líbí rychlé a bezchybné přepočítávání trasy při neuposlechnutí pokynů navigace. Jsem ještě zvědav, co ukáží extrémní podmínky při jízdě na moto. Nó, abych jen nechválil, micro SD karta při zasunutí do štoly zapadá dost hluboko, že následně jde komplikovaně vytáhnout opět ven. Ale možná je to jen problém u mého kusu. Za cenu, za kterou se tento produkt prodává, vřele d o p o r u č u j i .

11.04.2017 Petr

Super zboží,jako uzitecny doplněk k mobilu.funguje

11.04.2017 Petr
Klíčenka MERCEDES

Super zboží,rychlost dodani

05.04.2017 Homolková Věra

Zboží jsem zakoupila pro svého manžela, který je jako řidič z povolání. S navigací je spokojený, jen by doporučil větší rozměr, to jen pro ty, kteří tomu nerozumí jako já. Jinak naprostá spokojenost.

01.04.2017 Mirka
SPZ jmenovka červená

Velká spokojenost rychlé dodání doporučim svým známým dekuji

30.03.2017 Hrdinka Marcel

spokojenost

13.03.2017 Rostislav Myslivec
Rukojeti / gripy ALU SHINE na motorku se závažím - multicolor

Zboží přišlo v pořádku a vyhovuje.

07.02.2017 Rostislav Spáčil

Doporučuji všem skvělý výběr a super zboží za dost dobrou cenu. Sumbera

08.01.2017 zdenek
Bordura nad přední okno – bambulky

Dobre s rychlim dodanim....

04.01.2017 automaxx666

dobra cena funguje

02.01.2017 Michaela

Držák dobrý, ale na DVD krátké páčky.

01.01.2017 Fery

Konvice přišla v pořádku ale vyzkouším ji až vyrazím na cesty .

27.12.2016 František Běhounek
Autokoberec DAF XF105 - pár (textilní)

dopročuji nakupovat

27.12.2016 František Běhounek
Autokoberec DAF 105 / 106 euro6 XF - automat / střed (textilní)

zboží došlo včas ve výborné kvalitě, bez problémů

10.12.2016 Jakub Drnek
Záclonky UNI bambulky- sada malá

Zboží je přesně takove, jaké jsem potřeboval a vyborne sedí do kabiny dodávky. Spíše jsem byl velice prijemne překvapen rychlosti zpracování a odeslání objednávky. 1.den odpoledne objednáno, 2. Den dopoledne doručeno......díky

29.11.2016 Monika Kudlová

Perfektní, plná spokojenost.

23.11.2016 gabina

Navigaci jsem koupila synovi. Bylo mi sděleno, že je super, jak pro osobní vůz, tak pro nákladní.

10.11.2016 Veroušek
Pes s kývací hlavou

Potěší každého řidiče :)

10.11.2016 Veroušek
Výstražný trojúhelník E8 27R-041914

Mohu jen doporučit

10.11.2016 Veroušek
Potah volantu RALLY, různé barvy

Maximální spokojenost

31.10.2016 ReaMut s.r.o

navigace dobrý

30.10.2016 Jiří
Prostěradlo MAN

Dobrá kvalita. Bez připomínek.

18.10.2016 Radko Sidlík

zatím nadmíru spokojen,dovedla mě všude

Provozovatel webu, Truck Shop s.r.o., se sídlem B. Vlčka 1429, Lipník nad Bedčvou, 75131, IČ: 28607694, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies.

Souhlasím