Recenze

Zde si můžete přečíst recenze zboží a obchodu, které nám poslali naši zákzaníci. Za tyto recenze jim děkujeme a těšíme se na další spolupráci.
Tým driverstore.cz

 

29.12.2017 Ladislava Uhrova
Záclonky do kamionu – bambulky

Velmi spokojena akorat jeden maly nedostatek u zaclonek nejsou hacky na zaveseni

21.12.2017 Filip Marek
Parkovací set - kamera, 3.5" monitor / bezdrátový přenos, s nočním viděním

Velice děkuji za rychlé doručení a vřele doporučuji.

20.12.2017 Nikola Mikešová
SPZ jmenovka bílá s logem EU - CZ

Skvělé služby, byla jsem maximálně spokojená. Jmenovku jsem objednala večer a za 2 dny jsem ji měla doma. Vypadá krásně, jsem moc spokojená. Je to dárek k Vánocům, tak uvidíme, jak se bude líbit ;).

17.12.2017 Petr štorek
Roztrojka zapalovače s vypínači

Perfektní

14.12.2017 Dagmar Krejčířová
Tričko - VOLVO (různé barvy)

Barva i velikost souhlasí, určitě si i v budoucnu objednám zboží v tomto obchodě.

14.12.2017 Dagmar Krejčířová
Rychlovarná konvice 1l / 24V s podstavcem

Zatím nemohu posoudit, je to vánoční dárek. Prodejce ovšem hodnotím velmi kladně. Mladý pán byl velmi ochotný a milý a věnoval se mi i během polední pauzy. Děkuji.

23.11.2017 Vojtíšková
Kosmetická taška - VOLVO

Taštička je super.. vyřízení a doručení objednávky bylo velice rychlé, můžu doporučit.

22.11.2017 Jana Smolova
SPZ jmenovka červená

Jsem spokojená

20.11.2017 Monika
Taška na dokumenty – koženka

Jsem moc spokojená jak se zbožím. Rychlé dodání perfektní komunikace.

10.11.2017 Jana
SPZ jmenovka modrá

Byl velký problém s českou poštou,ale to neni vaše chyba,jinak cedule je moc pěkná

02.11.2017 Bohumil Bartoš
2,7" TrueCam A6, Full HD

Velmi dobré jednání. Vynikající zboží. Všechno OK.

29.09.2017 Luboš
Světelná tabulka LED 50x7cm

Vse funguje jak má.

29.09.2017 Luboš
Odkládací stolek VOLVO FH od 2013 - celkový

Luxusní věc

16.09.2017 Radovan Herout
16GB micro SDHC karta Kingston

OK, bez komentáře.

16.09.2017 Radovan Herout
7.0" GPS navigace pro kamion, Truck / TIR, DS701T

Funguje bezvadně, jen snad displej je trochu moc necitlivý na dotek. Navigace samotná i dobře informuje o neprůjezdných místech, pokud bych se chtěl nacpat kam nemám. Používám stále, zatím nezklamala. Na vyžádání prodejce ihned zaslal podklady pro aktualizaci map, proces aktualizace byl dobře popsaný a pochopitelný i počítačovým laikem.

06.09.2017 Martin
Potah na volant Truck 47-48cm, hnědo-černý, prošívaný

Super obchod a skvělé kvalitní zboží doporučuju 100%

06.09.2017 Martin
Osvěžovač vzduchu AIR acqua green

Super obchod a skvělé kvalitní zboží doporučuju 100%

06.09.2017 Martin
Osvěžovač vzduchu FRESH BAG - Vanilla

Super obchod a skvělé kvalitní zboží doporučuju 100%

07.08.2017 Pavel Malčik
Potah na volant Truck 44-46cm, černý

Zboží odpovídá popisu a ke své ceně, je naprosto dostačující.

30.07.2017 Pepe
Sluneční clona pro 6" a 7" GPS navigace

Při slunečních dnech dobře čitelný displej.

12.07.2017 Jaroslav
Kanystr na vodu 20l s dolní výpustí

je to dárek,objednávka v ppohodě,rychlé vyřízení,spokojenost

16.06.2017 tomas
Prošívaná koženka - metráž

vše v poho rychlé dodaní doporučuju

29.05.2017 Chlupo
Rychlovarná konvice 0,8l / 24V

Zboží došlo v pořádku konvice funguje naprosto bez chyby

04.05.2017 Jiří Materna
Šňůrka na mobil MAN

Obchod doporučuji , rychlé jednání i dodání

02.05.2017 Robert
5.0" GPS navigace pro kamion s bluetooth, Truck / TIR, DS502-TB

pohodová navi jednoduché ovladani

27.04.2017 Michal Šabacký
Samolepka CZ malá vnější

Jsem spokojen.

25.04.2017 vendys57
4,3" moto GPS navigace s bluetooth, moto43

S výrobkem jsem zatím spokojený. Ještě jsem ale neměl možnost ho vyzkoušet na moto. V autě fungují všechny běžné funkce perfektně i ty , co jsou navíc a není jich málo. Navigace se mi dokonce spojila se satelitem i v přízemí patrového rodinného domu, což se mi ještě u žádné jiné navigace nestalo. Dále se mi líbí rychlé a bezchybné přepočítávání trasy při neuposlechnutí pokynů navigace. Jsem ještě zvědav, co ukáží extrémní podmínky při jízdě na moto. Nó, abych jen nechválil, micro SD karta při zasunutí do štoly zapadá dost hluboko, že následně jde komplikovaně vytáhnout opět ven. Ale možná je to jen problém u mého kusu. Za cenu, za kterou se tento produkt prodává, vřele d o p o r u č u j i .

11.04.2017 Petr
Alkohol tester na micro USB

Super zboží,jako uzitecny doplněk k mobilu.funguje

11.04.2017 Petr
Klíčenka MERCEDES

Super zboží,rychlost dodani

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

V pořádku